Nieuwe drinkbekers voor onderweg in het assortiment!

Nieuwe drinkbekers voor onderweg in het assortiment!

Lekvrije en vacuüm geïsoleerde drinkbekers voor onderweg in 2 maten van Rubytec en drinkflessen van Camelbak, voor meer drink-comfort.

Ontstaan CamelBak

In 1989 wilde Michael Eidson zijn grenzen verleggen tijdens een 160 km lange wielerwedstrijd in een snikheet Texas. Hij knutselde een hydratatiesysteem in elkaar met een IV-tas, een chirurgische slang en een sok. Zo ontstond CamelBak®.   CamelBak heeft uiteraard al een hele weg afgelegd sinds de eerste drinkzak. CamelBak ziet het als hun missie om de manier waarop mensen vocht opnemen tijdens inspanningen onophoudelijk te innoveren. We blijven de grenzen van hydratatie verleggen, zodat een ieder eigen grenzen kan blijven verleggen.

 

Over Rubytec

  Rubytec® is een Europees merk voor ’smart solutions’ in de buiten-, kampeer-, sport- en reismarkt. Sinds 1996 produceert en levert Rubytec® kwaliteitsaccessoires in vijf verschillende categorieën: Eat & Drink, Personal Gear, Smart Gear, Smart Energy en Winter Gear.   Het productassortiment bestaat uit opladers, opladers op zonne-energie, zaklampen op zonne-energie, USB-lampen, vacuümflessen, geïsoleerde drinkbekers, handwarmers, sneeuw- en ijsgrips, insectenvangers, mobiele haken, glowsticks, mini-scheerapparaten, reis- en sporthanddoeken, opvouwbare rugzakken, cleverbags, survivalarmbanden en nog veel meer. De producten van Rubytec® maken iedere reis of activiteit comfortabeler.

20-4-2018 19:16